Αγαπητές φίλες και φίλοι,

            Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμυνταίου.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις προχωρήσαμε στην ανανέωση της  ιστοσελίδας του Δήμου μας, προκειμένου να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, ένα κατάλληλο μέσο για την ουσιαστική και έγκαιρη ενημέρωσή του, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης και πληροφόρησης για τις δομές και τις δράσεις των φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αμυνταίου.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα στοχεύει στην τουριστική προβολή του τόπου μας, καθώς παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον και τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, που θα αποτελέσουν το πρώτο έναυσμα για τους εν δυνάμει επισκέπτες της περιοχής μας.

Ευελπιστούμε τέλος ότι μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας οι επισκέπτες της θα έχουν σαφή και σφαιρική εικόνα για το πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής και σύντομα θα προγραμματιστούν να μας επισκεφθούν από κοντά στο δήμο Αμυνταίου, την περιοχή που αξίζει καθένας να ζει.

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης του Νικολάου και της Νίνας γεννήθηκε στο χωριό Βαλτόνερα Αμυνταίου το 1955, όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αμυνταίου και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. Είναι παντρεμένος με τη Νηπιαγωγό Αθηνά Στεφανίδου και έχουν δυο κόρες , τη Δάφνη, Μηχανικό Δομικών Έργων και τη Μένη, Πολιτικό Μηχανικό, που ζουν και εργάζονται στο Αμύνταιο.

Ενεργοποιήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 1986. Διετέλεσε Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Αμυνταίου τις τετραετίες 1999-2002 και 2007-2010. Εξελέγη Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου για την περίοδο 2014-2019.