"Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών προϊόντων) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου "
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Θ Ε Μ Α : « Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών προϊόντων) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου ».
Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ A M Y N T A I O Y
Έχοντας υπ’ όψη :
- Την Κ.Υ.Α. με Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. : 71342/2020 (Φ.Ε.Κ. 4899 τεύχος Β΄ /06-11-2020) « Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από Σάββατο 07.11-2020 έως και την Δευτέρα 30.11.2020 ».
- Την από 06-11-2020 Απόφαση Δημάρχου : « Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών προϊόντων) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου ».
Για την λειτουργία στις 16-11-2020 ημέρα Δευτέρα της λαϊκής αγοράς της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου Δήμου Αμυνταίου, ως ακολούθως :
- Στην λαϊκή αγορά από τους πωλητές ( παραγωγοί και επαγγελματίες ) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών ( κατηγορίες πωλητών : παραγωγοί και επαγγελματίες πρωτογενών διατροφικών προϊόντων ) και με αναστολή της δραστηριότητας των ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ( εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας ).
- ΟΙ δραστηριοποιούμενοι πωλητές ( παραγωγοί και επαγγελματίες ) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου θα προσέρχονται σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες καταστάσεις οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και στο εξής.
2. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε ( 5 ) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα και οι πωλητές θα δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις θέσεις στην επισυναπτόμενη κατάσταση για τη λαϊκή της Δευτέρας του Δήμου Αμυνταίου.
3. Υπενθυμίζεται την υποχρεωτική μάσκα για όλους ( πωλητές / καταναλωτές / κοινό ), καθώς και την τήρηση της απόστασης ( 1,5 ) μέτρου μεταξύ των ατόμων όπως και την διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε ( 5 ) ατόμων.
4. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση από όλους τους εμπλεκόμενους, όλων των παραπάνω οδηγιών της Πολιτικής προστασίας.
5. Οι προσερχόμενοι στις λαϊκές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης για την λαϊκή και ανάλογα με την διάθεση των πωλητών.
Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ε Σ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΥΡΠΟΣ
- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
- ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟΓΙΑΝΗΣ
- ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΛΙΑΝΗΣ
- ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΟΥΡΙΖΑΚΗΣ
- ΗΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ
- ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΚΟΝΤΑΚΤΣΗ
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΓΚΑΝΑΣ
- ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΝΤΣΗ
- ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ
Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Ο Ι
- ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
- ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ
- ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
- ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
- ΑΝΝΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΟΥ
- ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
- ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ
- ΜΙΧΑΗΛ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
- ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΩΣΗΣ
- ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΦΥΛΑΣ
- ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- ΛΟΥΛΟΥΔΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
- ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΠΗ
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΑΖΙΔΗΣ
- ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΑΠΠΑ
- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΕΛΤΣΟΣ
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
- ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΑΔΟΥ
- ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΓΕΝΙΤΣΙΩΤΗΣ
- ΦΑΝΗ ΚΩΤΣΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΟΥ
- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΣΗΣ
- ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕΡΒΙΝΗΣ
- ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΠΙΤΑΚΗΣ
Υπογραφή Σύμβασης Έργου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
Rapid tests στις Τ.Κ Βεγόρας, Αντιγόνου και Μανιακίου
« Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών & βιομηχανικών προϊόντων) για την Δευτέρα 25/01/2021 στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου ».
Ενέργειες Δημάρχου Αμυνταίου για την Τ.Κ Βαλτονέρων
Κλειστά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου την Τετάρτη 20/01/2021
Rapid tests στις Τ.Κ Βαρικού και Λεβαίας του Δήμου Αμυνταίου
Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» από τον Δήμο Αμυνταίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Κλειστά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου την Τρίτη 19/01/2021
Κλειστά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου την Δευτέρα 18/01/2021
Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών και βιομηχανικών προϊόντων) στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου
Κλειστά τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Αμυνταίου την Παρασκευή 15/01/2021
Διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στις Κοινότητες Αγ. Παντελεήμονα & Βαρικού
Ορισμός τριών (3) Αντιδημάρχων ως μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Ορισμός δύο (2) Αντιδημάρχων ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
Ορισμός αντιδημάρχων Δ. Αμυνταίου και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων
Δελτίο Τύπου
ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ
« Εκ περιτροπής δραστηριοποίηση των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών προϊόντων) για την Δευτέρα 11/01/2021 στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου ».
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020